top navigation
Sunscape
Curaçao Resort, Spa & Casino
Foto's & Video's
Duik & Ontdek

Curaçao is één van de meest opwindende duikbestemmingen ter wereld. Net boven de kust Venezuela in de zuid-Caribische zee, zijn er meer dan 60 uitmuntende en wereldberoemde duiklocaties op het 60 kilometer lange eiland.

Laat ons PADI 5-sterren duik- en snorkelcentrum uw eerste kennismaking zijn met de prachtige onderwater wereld van Curaçao:

Klik hier voor contact met ons vriendelijk en deskundig duikpersoneel. En bekijk onze Facebook pagina: OceanEncountersDiving.

Duik expedities

Op het terrein van Sunscape Curaçao ligt Ocean Encounters, één van de National Geographic Duik organisaties, gecertificeerd en volledig uitgerust met faciliteiten waaronder een duik pier. PADI duikcursussen worden aangeboden voor duikers van elk niveau, variërend van beginner tot Open Water diver en Master Scuba Diver.

Ocean Encounters vaart dagelijks naar de beste locaties voor SCUBA-duiken op Curaçao, 2 keer 's ochtends en 1 keer 's middags. Vaar mee naar speciale plekken, waar onder de wereldberoemde Mushroom Forest & Blue Room en het ongerepte Oostpunt & Klein Curaçao. Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland op kleine afstand van het hoofdeiland.

Het duikcentrum is boven het water gebouwd voor een goede bereikbaarheid van het wonderbaarlijke rif, zowel overdag als 's avonds. Uw Unlimited-Fun® ervaring is inclusief een vrijblijvende duik vanaf de kust voor ervaren PADI duikers. Klik hier voor het reserveren van uw Ocean Encounters duik.

Duik brevetten

Het vriendelijke personeel van Ocean Encounters verzorgt duikcursussen voor mensen van elk niveau; van beginner tot Open Water Diver en duikinstructeur

Schrijf u nog vandaag in voor:
  • Discover Scuba Dive program (ontdek SCUBA-duiken)
  • Wordt een gevorderde duiker met een Master Scuba Diver brevet met onze PADI Advanced, Rescue en thema-duikcursussen
  • PADI Open Water Diver duikbrevet
  • Become a Master Scuba Diver with our PADI Advanced, Rescue or specialty scuba diving courses

Snorkel excursies

Schrijf u in voor een snorkelexcursie, waarvoor een boot elke namiddag direct vanaf het resort vertrekt. Ga een dagje naar Klein Curaçao, een afgezonderd eiland op korte afstand van het hoofdeiland, dat bekend staat vanwege het heldere water en de aanwezige schildpadden.

Animal Encounters & Dolphin Experience

Kom en ontmoet dieren bij Animal Encounters. Voer schildpadden, haaien, roggen en andere dieren. De beschermde baai is met afstand de beste locatie om de prachtige dieren van Curaçao te ontmoeten en voeden, terwijl u snorkelt of duikt. Het programma van Animal Encounters vindt drie keer per dag plaats en is inclusief toegang tot het Sea Aquarium Park.

En wat u zeker niet wilt missen, is het dolfijnenprogramma en de onvergetelijke ervaring om deze fantastische dieren van dichtbij te ontmoeten. Beschikbaar voor mensen met en zonder duikbrevet.